Thursday, 27 February 2014

What did I do on last SPM nights ?

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Saje nak mengimbau kenangan lalu . Disebabkan last periksa besor kan , jadi aku ambik gambar2 ni buat kenangan gituhh . Almaklumlah , aku ni xpakai instagram bagai nihh , so update kt blog aje lah yerr . Pakai phone baling anjing je ponnnn , hahaa . 

Board kat meja belajar . Colourful gituhh ! Buat pembakar semangat yg kadang2 hilang .
Looking for JUSTICE ! Ehh ?

Semestinya ada buat last minute notes untuk lebih fahamkan lagi certain topics kann .

Jelly cocktail perhaps ? Mak yg buat , anakanda bertuah telan je .

Peneman setia nihh . Roti Butterscotch ! Didampingi dengan berbotol-botol air Anugerah .

Ni jadinya kalau buat revision Chemistry atas katil . Mesti kena ada something crunchy . *Krup krap krup krap* Kononnya lebih masyuk ah revision tuhh .

Jemput-jemput pemalas-tapi-sedap :P

Hoiiiiii . Derhaka dengan buku-buku SPM !
Cerita korea ape ntah . Yang pasal high school student jadi bapak and jaga baby yg dijumpai kat tempat sampah kott padahal bukan baby dia pun sebenarnya .
UPDATED ! Cerita Baby and Me . Cik Yus yang habaq . Syukran jiddan ya , Yus :)

Big Apple Donuts ! 

Dan lagi ?? Haih -,-

 Tafsir al-Quran dan air Anugerah . Berbotol-botol air Anugerah tuh .
Taktau kenapa rasa sedap . Mesti mak dah jampi kott ? Hahaa ,
Kalau boleh amalkanlah selalu yer adek2 , insyaAllah hati takdelah kacau bilau dok fikir soalan apa yg keluar nanti kan .

SPM/Any Exams Tips will be coming soon ! :)

Sekian , terima kasih daun keladi ^_^

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...