Sunday, 11 May 2014

Result UPU yang menggembirakan !! (Asasi)

Assalamualaikum and hello!






Alhamdulillah ya Allah . Syukran jiddan !!!

Dapat UPU's first choice .

Dapat tempat yang aku memang nak pergi .

Ya Allah , gembira tak terkata .


That's the power of doa ! Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah .

Ber-hitam-putih lah aku selepas ini . Heh .

Senior-senior ? Or ex-uitm pahang ? Haiiiiiiiiiii *lambai tangan* 

Rabbi yassir wala tu'assir .


P/s For those yang tak dapat apa yang diingini tu , jangan ingat ni penutup masa depan korang k . Banyak lagi jalan . Banyak lagi cara . Usaha usaha usaha !! 

Sekian , terima kasih daun keladi ^_^

Sunday, 4 May 2014

A surprise from my parents

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Alhamdulillahhhhh ^_^

Mak ayah kata , ada rewards untuk result SPM haritu . 
Aku pun layan tak layan je lah . Ye ye jeee diorang ni kannn .
Lepastu , semalam ayah ajak pergi kedai . Tak cakap pun apa tujuannya .
Rupanya ayah buat pre order untuk phone ni . Hahaha .

So yes , i got Samsung Galaxy Grand 2 from my parents , hehehehe >.<
Nama manja dia , Chibi :D

Love youuuuuuu , mom and dad !!

Sekian , terima kasih daun keladi ^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...