Tuesday, 4 November 2014

Renovasi blog buat pertama kalinya


Hello ! *waves*
Yes, korang tak salah masuk blog lah. Hehehe.
Alhamdulillah, so there goes my renovation work.
Daripada PINK ke BIRU !
Give a big applause to myself, guys.
Seriously, rasa macam nak menangis bila google things yang blue in colour untuk renovate blog.
Warna pink itu sangatlah menggoda hati dan perasaan ini ! (hiperbola gila kau)
So yeah, this is the new look for my blog.
Suka ke takkkkkkk ??
Asyik warna pink or purple, lama-lama boleh muntah tengok blog sendiri.
Colour biru ni kengkonon macam "The New Hazlin" gitewww.
Dulu zaman secondary school, bolehlah nak pinky-pinky.
Sekarang dah berada di alam universiti so, warna biru menjadi pilihan hati.
Thanks to my best friend, Mokkah sebab bagi idea. (sukalah tu nama dia masuk blog iolsss hahaha)
Cerita pemilihan warna ni macam ni tau.
Mula-mula decided untuk buat biru. Then, bila dah buat kerja meng-google (errr, is that a word?) aku rasa turquoise pun cantik. Then, baby blue pun cantik.
Nampak tak aku macam takde pendirian kat situ ? (boooo hazlin booooo)
So, setelah berfikir dan taknaklah mengecewakan warna-warna yang dah dipilih itu, aku pun gabungkan all the colours in a blog.
Hah, hazlin sangat baik hati kan ? Bertimbang rasa gitewww. Hahaha.
Caption untuk blog pun nampak macam matang kan ?
"Life is a long road but it's worth it"
Oh ya, gambar tu diletakkan untuk menunjukkan yang aku ni makin lama makin besar, dan haruslah menjadi seorang yang matang dan berfikiran jauh.
Haaaaa boleh gituh ? Hahaha.
Aku dah lama tak main code untuk blog ni. 
So, ada lah benda-benda yang masih aku kekalkan sebagai pink
Ikutkan nak tukar semua jadi biru tapi langsung lupa nak edit background for the title and so on.
But, the colours combination look good kannnn ?
Semangat sikit aku nak merajinkan diri update blog yang semakin bersawang ni haaaa ! Hehehe.

Any comment for the new look ? Stay awesome guys. Have a nice day !


Sekian, terima kasih daun keladi ! ^_^



2 comments:

  1. alahhhhh . nama kita msuk blog!!! hahahaha . malunyaaa ><

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...