Sunday, 29 January 2017

Of semester break & favourite OOTDs

Assalamualaikum and hye. 
(Haa terkejut laa tu seketul hazlin ni update blog kan :P)

May all of you always with His blessings.

Phewww! It has been a long time though. Fyi, I am on semester break. Yes, the title speaks! I dah lama tak write anything for my blog and this is so awkward. Maybe I should just log out this account and shut down my laptop okay I am just kidding! >.<

Nah setepek muka bosan tunggu pengawas peperiksaan kutip kertas masa last day of finals

Third semester is so crazy! Macam roller coaster jugak la. Kejap kat atas, kejap kat bawah. Normal la, nama pun students kan? Takkanlah hari hari nak mengadap rainbow je yedok? Many unexpected things happened. Permulaan for my semester was not that good. It is more than enough if I say that I dont have any commitments with my opposite gender anymore. Tapi okay la kot sebab we decided to make our own ways. And guess what? We reconcile at the end of the semester. Being friends is okay so why not kan? Tak elokla masam muka lama lama. Somban tu bukan besar pun, pusing pusing jumpa orang sama jugak hahaha. Kalau ada jodoh, ada lah tu. Kalau takde, takdela tu. Bear in mind that Allah's plan is better than us.

Complicated sungguh la jadi adolescent ni. Macam macam hal. Tapi benda benda camtu lah yang akan buat kita lagi kuat. Trust me, you will never know how strong you are until being strong is the only option left. It is proven, though! I am so grateful because surrounded with strong support system. That is what each and every one of us should do. Cari support system yang memang boleh control mood swing kita. Moral of the story, tak payah lah cari someone dulu masa tengah belajar ni dik oi kalau you unable to balance both studies and relationship. For me, a big no la kalau nak ada komitmen yang serious lagi for the time being. Focus on my studies dulu, tu yang penting.

My most strongest support system in university --- Ekin.

My another one strongest support system in university --- Waa.

Nak cerita pasal beginning of the semester pun kemain panjang kan. Semester break ni takde buat apa pun. Duduk rumah je la, qada' tidur yang tak cukup masa finals tu. Awal bulan March baru start Semester 4. Haaa kejap je masa berlalu. Rasanya baru semalam register jadi pelajar degree :P For now, aku rasa it is way better if I aktif dengan blog ni semula sebelum my busy schedule hits me back x_x

Oh, for this blog kan. Banyak je idea tapi I dont know which one is my priority. Nak spam gambar favourite OOTD in 2016 laa (ada terselit satu from 2017 :P). Dah nak habis January 2017 pun but I dont care! Hahaha. Em, ada la dalam 9 keping gituh. Sorry la, OOTD pun semuanya kat campus je. 


Belakang tu my favourite tasik. Nampak gazebo tu? Haa. Banyak kenangan kat situ :) 


This is for law's presentation. My very first time in full black suit (excuse the shoes though). 

Sebab ustaz cancelled CTU's presentation at very last minute, kita photoshoot lah dah tak tahu nak buat apa kelas habis awal :P

After ENT's business pitching. Lega woi. I will update on my next next next post for this business's project. Drama swasta banyak aihhhhhh! Tapi lega sebab it is a success!

After the real one CTU's presentation. Acah acah photoshoot dengan tema "Pulanglah Berhari Raya"


After MPS's presentation. Tak UiTM Seremban 3 lah kalau takde background camni hehe.

For meeting kokurikulum --Sport Event Management.

Last day of finals. Ceroboh fakulti sportrec sebab nak background kelabu hahaha :P

So, which one is your favourite?? Do comment down below. Haa, memang ada orang nak komen pun hahaha perasan. Okay la got to go, bye! Have a nice day!

Love, Lynn.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...